Harmonic Design

Boxe si sisteme de sonorizare pentru aplicatii fixe si mobile.

Costi Gheorghiulescu:

Inginer de sunet si importator Harmonic Design

Harmonic Design oferă produse inovatoare cu orientare practică care funcționează datorită specificațiilor, calității sunetului și diversității lor la cel mai înalt nivel disponibil în industria audio.

Produsele Harmonic Design servesc ingineri profesioniști de sunet, muzicieni, DJ, companii de închiriere și integratori de sisteme ca instrumente perfect potrivite pentru a-și sprijini cel mai bine munca și performanța zilnică.

Manevrarea simplă și aspectul minimal sunt extrem de discrete, făcând sistemul de sunet aproape invizibil, conectând publicul la spectacol și concentrându-se asupra spectacolului în sine.

Toate produsele noastre sunt disponibile pe site-ul importatorului.

Harmonic Design BOXE

Recomandarile Trill.ro:

Harmonic-Design-HD-HLS20 ToursSys1

HD HLS20 - TourSys 1

Compus din 2x boxe top - hd HLS20P HybridLineSource, 2x boxe bass - HD Infra218 Hybrid Subwoofer si un amplificator X4 sau X4L.

Asigura acoperire uniforma pentru aplicatii cu 1000 de participanti. Dimensiuni compacte si manevrare usoara. Presiune acustica extrem de ridicata si o putere totala a sistemului de 8.400 Wrms.

Harmonic Design HLS24 TourSys2

HD HLS24 - TourSys 2

Compus din 2x boxe top - HD HLS24P HybridLineSource, 4x boxe bass - HD Infra218 Hybrid Subwoofer si un amplificator X4 sau X4L.

Asigura acoperire uniforma pentru aplicatii cu 1500 de participanti. Dimensiuni compacte si manevrare usoara. Presiune acustica extrem de ridicata si o putere totala a sistemului de 12.800 Wrms.