Antelope Audio

Plăci de sunet pentru studio.

Despre Antelope Audio.

Acumuland mai mult de 20 de ani de experiență în digital audio clocking, conversie și design de circuite analogice, suntem dedicați să ajutăm oamenii să obțină un sunet de înaltă definiție atât în studioul de înregistrare, cât și în mediul de acasă.

Cei 20 de ani petrecuți în industrie ne-au adus la dezvoltarea celei de-a patra generații de algoritm de gestionare a jitterului cu clocking cu focalizare acustică (AFC), responsabil pentru ceasul nostru perfect.

Biblioteca unică și în continuă expansiune a efectelor audio procesate hardware, cu latență scăzută, a Antelope Audio este cea mai mare de acest gen. Platformele noastre proprietare FPGA și Synergy Core (FPGA + DSP) permit modelarea pe deplin precisă, la nivel de componentă, a echipamentelor iconice de studio, cum ar fi EQ-uri și compresoare, microfoane clasice, amplificatoare și cabine de chitară, saturație de bandă și multe altele.

Dezvoltarea continuă internă și parteneriatele cu companii de top în domeniul software-ului audio au ca rezultat o mare varietate de efecte de studio disponibile pentru proprietarii echipamentelor noastre.

Echipa de asistență tehnică este compusă din ingineri de sunet, muzicieni, DJ si programatori. Adăugați la aceasta documentația de asistență cuprinzătoare prezentată pe website-ul oficial si nicio întrebare nu va ramane fără răspuns.
antelope audio