Amphion Loudspeakers LTD

Monitoare de studio.

Despre Amphion Loudspeakers:

Pentru cei de la Amphion Loudspeakers sunetul este unul dintre cele mai frumoase și incitante concepte ale vieții umane. Adică, nu este doar muzică. Este un fel de apartenență la mediul tău.

Amphion crede că monitoarele în general sunt echipamentul cel mai personal pe care îl veți deține sau pe care îl veți dezvolta. De aceea încercă să obțină “the real thing” – un rezultat cât mai aproape de adevăr. Nu renunță la nimic din sunet si nu adăugă nimic la el. Muzica sau sunetul sunt la fel de frumoase așa cum sunt, fără să intervenim asupra lor.

Monitoarele Amphion Loudspeakers sunt amplasate în Kuopio. Este un oraș din partea de est a Finlandei. Echipa de asamblare este mică, dar este foarte dedicată și foarte abilă. Difuzoarele și amplificatoarele se asamblează manual. Chiar și cadrele amplificatorului vin în bucăți minuscule. Acesta este modul în care asigură calitatea pe care deoresc să o ofere și este ceva de care sunt foarte mândri.

În lumea de astăzi, desigur, trebuie să aveți componente de înaltă calitate, mașini CNC, specificații și toleranțe ridicate, dar cei de la Amphion cred în continuare că, în cele din urmă, calitatea este definită de echipa de asamblare și că sunt foarte norocoși să fim într-un punct în care oamenii aleg sa  lucreaze pentru ei – nu invers. Și în cazul lor, frumos este că toți, într-un fel sau altul, adoră muzica și simt că fac ceva important. Nu este doar asamblarea incintelor. Este ceva mai mult.

amphion - monitoare studio - basetwo

Anssi Hyvönen

Founder si CEO la Antelope Loudspeakers.

„Sunetul este unul dintre cele mai frumoase și incitante aspecte ale vieții umane. Încercarea de a-l înțelege a fost o călătorie de-a lungul vieții. Modul în care sună lucrurile este important din punct de vedere natural, dar principala întrebare pe care mi-o pun în continuare este „Cum mă face să mă simt?”

Sarcina noastră ca producător de boxe este să deschidem o fereastră mare și curată către muzică și să permitem clientului să experimenteze muzica îintr-un mod intim, emoționant, indiferent de încaperea în care se află. Scopul este de a produce un difuzor pur, foarte transparent, care va dispărea lăsând doar muzica.

Mă simt umil atunci când unii dintre cei mai buni ingineri de sunet din lume continuă să aleagă produsele noastre pentru a-și desfășura activitatea. De când aveam 14 ani am vrut să aud ceea ce aud inginerii de mixare și mastering. Acest vis a fost realizat. Nu este nimic mai bun decât să împărtășești acest lucru cu alții. ”