Merging Technologies

Plăci de sunet pentru studio.

Despre intefetele audio Merging Technologies:

Bine ați venit la cele mai bune interfețe audio de masterizare din lume: Horus, Hapi, Anubis și Anubis SPS. Acestea combina tehnologia elvețiană cu conectivitatea AES67 și RAVENNA.

Produsele Merging Technologies au fost întotdeauna remarcate pentru fidelitatea audio, iar introducerea acestor convertoare a continuat această tradiție, dar cu avantajul suplimentar al transmiterii și controlului semnalului prin rețea. Transparența uimitoare a semnalului audio este evidentă la orice rată de samplare, dar versiunile Premium au inspirat laude universale pentru performanțele lor DSD și DXD.

Orice stagebox are nevoie de preamplificatoare de microfon cu control de la distanță prin rețea, acesta este un pachet care se potrivește oricărui mediu de înregistrare sau postproducție. Ușurința de gestionare a rețelei este asigurată cu ANEMAN oferind o viteză și o simplitate fără precedent.

O serie de drivere standard permit acestor convertoare uimitoare să fie I / O pentru orice DAW si pentru orice aplicație.

Cu o bază dedicată de utilizatori în industria de elită a industriei muzicii, filmului, televiziunii, masterizării și spectacolelor, Merging se angajează să dezvolte game de produse cu o calitate și flexibilitate de neegalat, indiferent de aplicație.

merging technologies - anubis - trill.ro